2012-01-21 10:39:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - elegük van önből a családtagjainak

Napi horoszkóp január 21.-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Gondolja végig, szeretné-e, ha az idei év ugyanolyan lenne, mint amilyen a tavalyi volt? Ha nem, akkor nem halogathatja tovább a változtatást. Most, vagy soha, mielőtt még belesüllyed a saját maga alkotta mocsarába.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán most közelebb kerülhet kitűzött céljaihoz, mint valaha. Váratlan segítséget kaphat valaki ismeretlentől. Csak ne mulassza el meghálálni. Ráadásul a mai napon az este is fénnyel teli. Egy kedves személynek köszönhetően.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha nem muszáj, a mai napon inkább ki se tegye a lábát az otthonából. Ha mindenképp van halaszthatatlan találkozója, akkor tegye azt a késő délutánra, vagy estére. A legjobb, ha inkább maga hívja el a barátait. Jó buli lenne.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valamilyen családi viszály árnyékolja be mindennapjait. Van önben valami tüske, talán félig tudatos neheztelés, ami miatt mindent kicsit sötétebben lát. Ha ezt sikerülne eltávolítania lelkéből, kivilágosodna minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy találkozás a régi szerelemmel borzolja fel ma a kedvét. Talán még egy randevút is szeretne öntől. Ne rettenjen meg, az ilyen találkozások már nem a jövőről szólnak. Hanem a közös múltról, a múlhatatlan szeretetről. A lélekről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valaki talán ártani akar önnek irigységből, rosszindulatból, vagy pusztán a pletykálkodás öröméért. De csak, ha ön sáros valamiben tudna ártani önnek. Ha tiszta, akkor úgy pereg le önről a vád, mint eső a falevélről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Próbálja meg elfeledni minden gondját baját, a hétvégét ne töltse felesleges dolgokon való rágódással. Inkább vegye rá a családját egy közös kirándulásra a magas hegyekbe. A hócsata felüdít, kitisztít, lelkesít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Habár nem volt mindenben szerencsés az elmúlt éve, lerakhatott bizonyos alapokat, amikre most biztosan építhet. Becsülje meg az embereket, nagyon sokan támogathatják most. Vezetővé, iránymutatóvá kell válnia egy ügyben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ideje lenne, hogy a barátaival is törődjön végre. A munka megvárja, a hét végét töltse fiatalok, és gyerekek társaságában. Az ön lelke örökifjú, de azért nem árt néha megmerítkezni az ifjúság világában. A társaság felszabadít.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagy a kísértés önben, hogy a hétvégét az otthonában töltse begubózva a tévé előtt. Próbálja meg legyőzni lustaságát. De ne a megszokott társaságot keresse, inkább olyan helyre térjen be, ahol új ismeretségeket köthet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lobbanékony természete miatt kissé már elegük van önből a családtagjainak. Ne hergelje fel magát semmiségeken, mert ez a tulajdonsága hamarosan átterjedhet a gyermekeire is. És akkor ki lesz a kakas a házban?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

 

Meghitt, nyugodt napokra számíthat a hétvégén. Inkább a kedvességével vegye le a lábáról a kedvesét, mintsem főzési tudományával. Ám ha mégis, akkor az alacsonyabb kalóriájú, minőségi ételeket részesítse előnyben. A boldogság hizlal.

 

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: